‹‹‹Domovník, správce objektu

Food and beverage manager

Obor: Hotely, pohostinství
Hosteska›››

Co dělá food and beverage manager

F&B Manager, Food and Beverage Manager či provozní manažer ve své pozici zajišťuje ve svém oddělení či pobočce služby zaměřené na jídlo a nápoje.

Náplň práce

  • dohled nad výběrem surovin
  • dohled nad zpracováním surovin
  • dohled nad hygienou a zpracováním gastroodpadu
  • odpovědnost za chod restaurace a kuchyně
  • úkolování a motivace provozního personálu
  • audit vyúčtování

Pracovní nástroje

Mezi pracovní prostředky patří výpočetní technika, telefon a administrativní prostředky.

Osobnostní vlastnosti

Food and Beverage Manager by měl být člověk s komunikačními a řídícími schopnostmi. Dále by měl být spolehlivý, schopný týmové práce, flexibilní a schopný zvládat zátěžové situace.
‹‹‹Domovník, správce objektu

Food and beverage manager

Obor: Hotely, pohostinství
Hosteska›››