Aktuální nabídky práce - Astronom - proJobs

Hledám práci jako *
v oblasti * (kraj nebo okres)
*Pro filtrování vyberte alespoň pozici nebo kraj.
Začněte psát název pozice do políčka nebo ji vyberte ze seznamu
načítám... 
Začněte psát název kraje/okresu nebo si vyberte ze seznamu
načítám... 
 
 
Pozicepopis práceokresplat
PRACOVNÍK/-ICE PŘÍPRAVY VÝROBY - GASTRONOMIE/ POKLADNÍPRACOVNÍK/-ICE PŘÍPRAVY VÝROBY - GASTRONOMIE/ POKLADNÍ - vyučení, podmínkou přijetí je ochota nechat si vystavit zdravotní průkaz. Praxe není nutná, nicméně zkušenosti z rychlého občerstvení velkou výHradec Králové13000
SERVISNÍ TECHNIK - OPRAVÁŘ GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍSERVISNÍ TECHNIK - OPRAVÁŘ GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, vyučen v oboru elektro (nebo vyuč. s maturitou), popř. absolvent, pružná PD, PP na dobu neurčitou, nástup dle dohody - možný ihned, mzda od 12 000,Jičín12000
Projektový manažer pro soutěž Czech Gastronomy AwardsPřední český organizátor konferencí, eventových a společenských akcí hledá pro podporu svého obchodního týmu nové kolegy na pozici projektový manažer pro celostátní soutěž Czech Gastronomy Awards. VPraha20000 - 40000 CZK
Obchodní zástupce pro gastronomii - Karlovy VaryOBCHODNÍ ZÁSTUPCE PRO GASTRONOMII - Karlovy Vary POŽADAVKY: min. vyučení, ŘP skupiny B, vysoká osobní kultura, flexibilita, příjemné vystupování, praxe na podobné pozici, vlastní motorové vozidlo (po Chomutovod 12 000 Kč
KUCHAŘ/KA s praxí v moderní gastronomiiKUCHAŘ/KA s praxí v moderní gastronomii Střídání krátký/dlouhý týden Požadujeme: praxi min 5let, bezúhonnost Nabízíme: dobré pracovní zázemí, dobré platové ohodnocení, benefity Ústí nad Orlicí12 000 - 25 000 Kč
Prodavač/ka - lahůdkyMIMO Bohemia,a.s hledá pro svou prodejnu Ječmínek Český Brod prodavačku -lahůdkářku.
Jedná se o prodej vlastní výroby zákusků,pečiva,lahůdek a studené kuchyně.
Pracuje se na krátký
Kolín13000
KUCHAŘvyuč.v oboru,praxe,zdrav.průkaz pro gastronomii,plat a pr.doba upřesněny při os.jednáníČeské Budějovice12000
Junior/la Obchodník/ceSpolečnost Bright Future s.r.o. zabývající se reklamou a marketingem v oblasti kultury, sportu, gastronomie a služeb, z důvodu rozšiření týmu Ostravské pobočky vypisuje výběrové řízení na pozici JunioOstrava-město15000-30000
OBCHODNÍ ZÁSTUPCEOBCHODNÍ ZÁSTUPCE pro prodej produktů v oblasti gastronomie - veřejné stravování - oblast Královéhradeckého kraje, požadavky: ŘP sk. B, komunikativnost, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, flexiJičín8000
POMOCNÝ KUCHAŘPožadujeme: znalost orientální, indické a nepálské kuchyně. Znalost tradičního vaření, koření a potravin je předností. Praxe v gastronomii, indické či nepálské kuchyni je rovněž výhodou. Praha15000-20000
KUCHAŘJedná se o pozici kuchaře v top gastronomii.
Praxe nutná a na stejné pozici vítána.
Po zapracování bonusy ke mzdě.
Poslat strukturovaný životopis na email:
Litoměřice18000
VEDOUCÍ KUCHAŘ/KAVEDOUCÍ KUCHAŘ/KA
Požadujeme:
? ÚSO/SŠ vzdělání v oboru kuchař
? praxe v oboru gastronomii nejméně 5 let, zkušenost v závodním stravování
? dobré organizační a řídící schopnosti
Ústí nad Orlicí18000-30000
Obchodní zástupce (gastro)Velkoobchod hledá obchodního zástupce pro region Praha a okolí. Požadujeme praxi v FMCG, výbornou znalost MS Office, řidičský průkaz sk.B., samostatnost, spolehlivost a komunikativnost. Orientace na tPraha16000
Zprostředkovatel nákupu, zásobováníSpolečnost RETIGO s.r.o., Rožnov pod Radhoštěm, vyrábějící gastronomická zařízení přijme zaměstnance na pozici „Vedoucí nákupu“
Činnosti: Koordinace dodání materiálů a zboží pro strojírenskou výr
Vsetín25000
Kuchař na ranní směnyHotel Theresia v Kolíně přijme kuchaře/kuchařku na ranní směny. Požadujeme: min. 3 roky praxe (,,hotovková kuchyně´´) v restauraci nebo školní jídelně, vyučení v oboru, samostatnost, flexibilitu, zájKolín12000
KUCHAŘ/KAPOŽADUJEME:
• Praxi na obdobné pozici min 1 rok
• Středoškolské nebo odborné vyučení v oboru kuchař
• Zkušenost a zájem o gastronomii
• Aktivní spolupráce s šéfkuchařem a týmem
Liberec12000-15000
KUCHAŘ/KUCHAŘKAHledáme kuchaře na HPP do nově otevírané Lázeňské restaurace v Lázních Bohdaneč.
Požadujeme: vyučení v oboru, nejméně 4 roky doložitelné praxe v restauračních nebo gastronomických provozech,záje
Pardubice13000-20000
pizzař/ka, prodavač/kaPracoviště: občerstvení Špizza před OD Kaufland, ul. Rovná, Boskovice.
Popis práce: pečení pizzy, obsluha zákazníků.
Praxe v oboru nebo absolvent/ka některého z gastronomických oborů (pekař/
Blansko13000-15000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)příprava pracoviště, denní menu, přebírání zboží, samostatná organizace gastronomických akcí, vaření hotových i ala carte jídel, inventarizace, práce v rodinném kolektivu, praxe vítána, bezúhonnost, kUherské Hradiště16000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)Požadavky: vyučení v oboru, 3 roky praxe, samostatnost, flexibilita, chuť učit se novým trendům v oboru gastronomie,
Náplň práce: Příprava jídel teplé i studené kuchyně.
Výhody: personální
Praha12000-12500
Kuchař/kaPožadujeme: vyučení v oboru, praxe výhodou, zájem o současné gastronomické trendy.
Nabízíme: práci na plný úvazek, odpovídající osobní ohodnocení, prostor pro seberealizaci a sebevzdělávání, stab
Olomouc17000
Kuchař/ Kuchařka vedoucí směnyPožadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu min. 5 let, vedení kolektivu min. 2 roky, práce na PC, poctivost, spolehlivost, flexibilita, vysoké pracovní nasazení, odolnost vůči stresÚstí nad Labem17000-21000
Kuchař studené kuchyněPOŽADUJEME: vzdělání v oboru; min. 3 r. praxe v oboru; znalost moderní gastronomie; kreativitu; samostatnost; spolehlivost; schopnost týmové práce, průkaz pracovníka v potravinářství.
NABÍZÍME:
Ostrava-město13000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)KUCHAŘ - KA - min. vyuč. v oboru , zkušenosti a praxe z hotelu na stejné pozici min. 1 rok , flexibilita , kreativita , dobrý zdravotní stav , zkušenosti s gastronomií a zájem o nové trendy v oblastTrutnov15000
kuchař(ka)Příprava minutkových jídel, hotových jídel, snídaní, dekorace pokrmů
- vyučení v oboru podmínkou, praxe v oboru min. 1 rok, doba určitá 1 rok s možností prodloužení, kuchař se zaměřením na českou
Kroměříž15000-20000
KuchařPřijmeme samostatného kuchaře se znalostí moderní gastronomie a ochotou vzdělávat se.
SŠ, SOU v oboru kuchař, praxe výhodou, základní plat + příplatky, krátký a dlouhý týden.
Životopis zas
Frýdek-Místek85
KuchařPraxe nutná min. 2 roky. Nabízíme práci v mladém kolektivu, požadujeme flexibilitu, zájem o nové trendy v gastronomii. Životopisy zasílejte na adresu , následně budete vyzváni k pracovnímu pohovoru.Jihlava15000-20000
Číšník/servírkaClarion Congress Hotel Ústí nad Labem hledá číšníka/sevírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni.
Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu ne
Ústí nad Labem12000-17000
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA Hledáme číšníka/servírku na HPP do nově otevírané Lázeňské restaurace v Lázních Bohdaneč. Požadujeme: Vyučení v oboru, nejméně 2 roky doložitelné praxe v restauračních nebo gastronomických provozech,Pardubice12000-15000
ČÍŠNÍK / SERVÍRKAPOŽADUJEME:
• Vyučení v oboru nebo 3 roky praxe
• Zkušenost a zájem o gastronomii
• Zájem o rozvoj svých profesních znalostí
• Dobré komunikační schopnosti, pozitivní přístup k z
Liberec12000-15000
Číšníka/servírkuDo dynamického kolektivu přijmeme číšníka/servírku se zkušenostmi, jazyk min. anglicky komunikativně, zkušenosti v oboru podmínkou, chuť se učit novým věcem, nabízíme silné zázemí a vysokou gastronomiSvitavy14000
ředitel(ka) hotelu NástupSŠ/VŠ nebo vyšší odborné v oborech managementu, hotelnictví a turismu, gastronomie nebo ekonomiky a managementu, praxe min. 3 roky v oblasti řízení hotelového provozu, organizační a řídící schopnosti,Chomutov30000
Vedoucí restaurace/vrchní číšníkStrukturovaný životopis a motivační dopis zaslat na e-mail: .cz
nebo na adresu:
Zámecký hotel Třešť, SSČ AV ČR, v.v.i.
Jiří Richter
Dr. Richtra 234, 589 01 Třešť

Speciá
Jihlava18000
Recepční v hotelíchčástečná znalost AJ a NJ podmínkou, výhodou abolvování hotelové školy nebo praxe v gastronomii, možnost i brigády ( vhodné pro studenty VŠ)Písek10000-12000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)vyučen/a v oboru, min. 3 roky praxe, prac. doba od 10 do 22hod., znalost moderní středomořské a sezónní kuchyně, dochvilnost, flexibilita, loajalita, chuť učit se nové věci, nabízíme - zkušenosti s moPlzeň-město15000-18000
Číšníci a servírkyvyučen/a v oboru, min. 3 roky praxe, PD od 10 do 22hod., zkušenosti s prezentací moderní gastronomie, dochvilnost, flexibilita, loajalita, chuť učit se nové věci, nabízíme - možnost osobního a profesnPlzeň-město14000
Manažer rodinného hotelu, Dolní MoravaPopis hlavních pracovních činností:
- organizace a řízení provozu hotelu (restaurace, ubytování)
- vedení malého týmu zaměstnanců
- komunikace s hosty a péče o ně
- spolupráce s k
Ústí nad Orlicí20000-25000
ProvozníPožadujeme SŠ s maturitou, praxi v oboru 5 let, znalost gastronomického programu (PC), vedení kolektivu.
Poloviční úvazek.
Ostrava-město6000
Provozní (manažer) restauracePro plánovanou akvizici firemního penziónu (okres Opava) hledáme provozního (manažera) restaurace.
Popis hlavních pracovních činností:
- organizace a řízení provozu penziónu
- vedení
Ostrava-město20000-25000
SPRÁVCE + POMOCNÁ SÍLASPRÁVCE + POMOCNÁ SÍLA - pro tyto pozice hledáme manželský pár (společné ubytování, nutná úzká spolupráce)
Popis hlavních pracovních činností:
- organizace a řízení provozu (restaurace, uby
Rychnov nad Kněžnou12000
Provozní v rychlém občerstvenívzděl. střední škola s maturitou se zaměřením gastronomie, obchod; minimální praxe 5 let vedení kolektivu, práce na PC, ŘP sk. B, kreativita, praxe v gastronomii min. 5 let, časová flexibilita. Jedná Olomouc14000
VEDOUCÍ PROVOZUPopis práce:
•koordinovat tým 10 lidí
•nákup / příjem / výdej zboží
•dohlížet na hladký běh provozu
•dohlížet na dodržování hygienických předpisů
•reprezentovat firmu při styk
Liberec15000
PROVOZNÍ STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍOrganizace práce pro cca 40 zaměstnanců, marketing, spolehlivost, komunikativnost, praxe v gastronomii nutná. Karlovy Vary20000
PRODEJ POKRMŮ A POMOCNÁ SÍLA DO KUCHYNĚPRODEJ POKRMŮ A POMOCNÁ SÍLA DO KUCHYNĚ, vyuč./SO, praxe v gastronomii výhodou, částečná znalost NJ
kontakt: Mgr. Částka, tel.
Klatovy12000-15000
Obsluha čerpacích stanicvhodné pro pracovníky s praxí v obchodě nebo gastronomii, místo výkonu : ČS Středokluky, rychlostní komunikace R7 směr SlanýPraha-západ9000-13000
Obchodní zástupciobchodní zastoupení firmy pro prodej gastronomického zboží /oleje, těstoviny apod./, zavedená obchodní síť, PC uživatelsky, ŘP-B, služební automobil, časová flexibilita, obchodní zkušenosti, podíl na Znojmo10000
Obchodní referentiSpolečnost působící v distribuci potravin - gastronomie hledá vhodné kandidáty na juniorské pozice v obchodním oddělení. Požadujeme zájem o práci, flexibilitu, samostatnost, spolehlivost a komunikativPraha18000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchařivyučen v oboru gastronomie, praxe min. 5let;
pracovní doba flexibilní;
Jindřichův Hradec15000
OBCHODNÍ KURÝR/KURÝRKAPracovní náplň: Předávání informací stávajícím i novým zákazníkům. Působení v oblasti gastronomie, služeb a zdravotnictví
Požadujeme: SŠ vzdělání, příjemné vystupování.
Nabízíme: Nástupní pl
Pardubice10000
KUCHAŘ/KA-POKLADNÍfiremní restaurace,výuční list,výdej jídel,výroba studené kuchyně,praxe v gastronomii,zákl.práce na PC, výhodou, nejm.2roky,turnusy-krátký a dlouhý týdenČeské Budějovice9000-9500
Sous-chefClarion Congress Hotel Ústí nad Labem hledá Sous-chef s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Hledáme zodpovědného a kreativního kolegu/ni s nadšením pro obor. Nabízená Ústí nad Labem19000-21000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)Nabízíme práci šikovnému a spolehlivému kuchaři se zkušenostmi s přípravou tradičních českých pokrmů ale i moderní gastronomie.
Práce v restauraci s dobrým jménem ve Žďáře nad Sázavou.
Požad
Žďár nad Sázavou13000-16000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)praxe vítána, zájem o nové trendy v gastronomii předností. Strukturovaný životopis k rukám p. Hlaváčkovi - šéfkuchař !!!Karlovy Vary16000
KUCHAŘ/KAvyuč.v oboru,praxe s hotovými jídly,moderní českou gastronomií a italskou kuchyní,vaření poctivé kuchyně z čerstvých surovin,ŘP"B",plat upřesněn při os.jednání,nástup ihned,předem telef.sjednat schůzkČeské Budějovice12000
KUCHAŘ/KAKUCHAŘ/KA - turnus týden práce/týden volno
Požadujeme: vyučen v oboru, samostatnost
Nabízíme: zajímavé platové podmínky, požadujeme samostatnost, pracovitost, flexibilitu v práci, vaříme pou
Ústí nad Orlicí15000-20000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)krabičková dieta, moderní gastronomie, česká kuchyněKarlovy Vary15000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)kuchař s odpovědností za velmi kvalitní gastronomii -
pož. vyučení v oboru, znalost výroby, kreativnost, znalost prostředí, odpovědnost, praxe v oboru výhodou, nástup ihned - zkouška, zaučení
Tábor12000
kuchař/kaVyučení v oboru, praxe 3 roky. Nutný zdravotní průkaz, negativní pravidelné zdravotní prohlídky na infekční nemoci a ortopedické nálezy.
Požadavky:
- smysl pro osobní hygienu, čistotu a pořá
Blansko15000
Kuchař/kaNaše požadavky:
Minimálně rok praxe v kuchyni
Minimálně vyučen v oboru

Nabízíme:
Dobré platové ohodnocení v závislosti na dosažených výsledcích (15-25 tis. podle dosažené pra
Vsetín15000-25000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)KUCHAŘ-KA - vyuč. v oboru , zájemce zaučíme , pracovitost , zkušenost s moderní gastronomií , komunikativnost , schopnost pracovat v týmu profesionální přístup Trutnov15000-22000
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)Pracoviště Restaurace ROZVOJ, vyučení v oboru, praxe po vyučení nutná, kuchařská specializace vítána. Znalost přípravy hotových jídel, minutková kuchyně, studená kuchyně, moderní gastronomie. Práce v Mladá Boleslav15000
Druhý kuchař/kuchařkaHledáme druhého kuchaře/kuchařku do hospůdky U Huculů (Vítkovice v Krkonoších. Také vhodné pro čerstvého absolventa gastronomické školy se zájmem o obor. Nabízíme ubytování, celoroční práci na hlavníSemily18000
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA - POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKANáplň práce: prodej grilovaného masa - Kebabu, zeleniny, nápojů, a tureckých specialit.
Požadujeme: praxe v gastronomii, řidičský průkaz sk. B, flexibilitu, zodpovědnost, slušné vystupování.
Pardubice10000-18000
servírka/číšník/barman/kaPožadujeme :
ochotu, chuť pracovat,základní znalosti gastronomie, loajálnost, zdrv. průkaz
Nabízíme : velmi dobré finanční ohodnocení, firemní benefity, personální strava, ubytování
Chrudim12000
Číšníci a servírkyPráce za barem, zkouška baristy výhodou, anglický nebo německý jazyk alespoň uživatelsky, zkušenosti v gastronomii vítána.
Obsluha v nové kavárně ve středu Brna, požadováno korektní jednání, svěd
Brno-město10000-13000
ČÍŠNÍK/SERVÍRKAObsluha hostů při snídani.
Poloviční úvazek - pracovní doba od 6.00 h. do 10.30 h.
Požadavky: znalost Aj (alespoň v oblasti gastronomie)
Pracoviště: pracoviště Hotel Pytloun Liberec neb
Liberec60
Číšník, servírkaSpolečnost CG1 Invest s.r.o. provozuje moderní image hotel v samém centru královského města Písku, 4* Hotel BIOGRAF. Dále stylový Penzion na Ptáčkovně na okraji Písku a GOLF resort Červený Ovčín v KesPísek14000-18000
Číšník/servírkaClarion Congress Hotel Ústí nad Labem hledá Vrchní Číšník/Servírka. Schopného číšníka/servírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni.
Požadujeme: min. SOU vzdělání
Ústí nad Labem16000-18000
Číšník/servírkaPodmínkou: vyučení v oboru + praxe min. 2 roky v oboru gastronomie podmínkou, částečně v hotelnictví nebo vzdělání s maturitou + praxe min. 1 rok v oboru, částečná znalost AJ. Výhodou: barmanské kurzyPřerov13500-14500
BARMAN/KA - ČÍŠNÍK - SERVÍRKA.BARMAN/KA - ČÍŠNÍK - SERVÍRKA. Krátký - dlouhý týden, vyučen v oboru nebo SŠ gastronomického zaměření, praxe v oboru, samostatnost. Kontakt: p. Čepl Kamil, tel.č.: .Náchod9000
barista/tkabarista, barman, číšník - pož. SOŠ, maturitu v oboru hotelnictví, gastronomie, výhodou baramanský kurz, kurz latte art, apod.
prac.doba 12,00 - 22,00 hod., vč. So a Ne
Tábor12000
Barman/Biletář - jazzového klubu REDUTAPragokoncert Bohemia, a.s. - nejstarší česká umělecká agentura vypisuje výběrové řízení na pozici: Barman/Biletář v jazzovém klubu REDUTA
Požadavky: poctivost, SŠ nebo vyučení s maturitou v oboru
Praha15000
Kuchaři včetně šéfkuchařůPřijmeme samostatného kuchaře se znalostí moderní gastronomie a ochotou vzdělávat se. SŠ, SOU v oboru kuchař, praxe výhodou, základní plat + příplatky, krátký a dlouhý týden. Frýdek-Místekod 85 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-Sous-chefClarion Congress Hotel Ústí nad Labem hledá Sous-chef s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Hledáme zodpovědného a kreativního kolegu/ni s nadšením pro obor. Nabízená pÚstí nad Labem19 000 - 21 000 Kč
BARMAN/KA - ČÍŠNÍK - SERVÍRKA.BARMAN/KA - ČÍŠNÍK - SERVÍRKA. Krátký - dlouhý týden, vyučen v oboru nebo SŠ gastronomického zaměření, praxe v oboru, samostatnost. Kontakt: p. Čepl Kamil, tel.č.: . Náchodod 9 000 Kč
Pomocní kuchaři-Směnnost: 9-22 prac. doba. Krátký/dlouhý týden. Do mladého pracovního kolektivu hledáme vyučenou/vyučeného kuchařku/kuchaře se zájmem o gastronomii. Mzda od 70,-/hod. Brno-městood 70 Kč
Číšník/servírkaClarion Congress Hotel Ústí nad Labem hledá Vrchní Číšník/Servírka. Schopného číšníka/servírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxÚstí nad Labem16 000 - 18 000 Kč
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA - POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKANáplň práce: prodej grilovaného masa - Kebabu, zeleniny, nápojů, a tureckých specialit. Požadujeme: praxe v gastronomii, řidičský průkaz sk. B, flexibilitu, zodpovědnost, slušné vystupování. Možnost iPardubice10 000 - 18 000 Kč
Obchodní reprezentantSpolečnost působící na trhu gastronomie, kultury, sportu a služeb hledá pro své obchodní aktivity uchazeče na pozici obchodního reprezentanta. Náplň práce:práce v kolektivu, organizace skupiny, komuTeplice14 000 - 28 000 Kč
Číšník/servírkaČíšník/servírkaLichý týden práce / sudý volnoNabízíme: zajímavé platové podmínky, moderní gastronomie, česká kuchyně, BEZ UBYTOVÁNÍ Ústí nad Orlicí13 000 - 18 000 Kč
Asistent/ka prodeje ve specializovaném obchodě s vínem a delikatesamiZákladní všeobecný přehled v oblasti gastronomie, Základní znalosti o víně, Obchodního ducha, Výborné komunikační schopnosti, Samostatnost, Práce s PC, MS OFFICE, Ochotu učit se novým věcem, ZáKarvináod 10 000 Kč
Kuchař/ka do školní kuchyněPožadavky: výuční list v požadovaném oboru, minimálně 3 roky praxe v oboru, spolehlivost, flexibilita, samostatnost, ochota učit se novým trendům v oboru gastronomie, bezúhonnost (výpis z rejstříkuRakovník9 770 - 13 660 Kč
Obchodní zástupci-AkvizitorOčekáváme profesionální klientsky orientovaný přístup Skvělé prodejní dovednosti Komunikační dovednosti na vysoké úrovni Reprezentativní vystupování Hledáme dynamickou motivovanou osobnost Zkušenost sHodonín15 000 - 35 000 Kč
Číšníci a servírky-praxe v gastronomii, strava zdarma, týden práce, týden volno, PP na dobu určitou Plzeň-město14 000 - 17 000 Kč
Barmani-barista/tkabarista, barman, číšník - pož. SOŠ, maturitu v oboru hotelnictví, gastronomie, výhodou baramanský kurz, kurz latte art, apod. prac.doba 12,00 - 22,00 hod., vč. So a Ne Táborod 12 000 Kč
Partner/ ka pro rozvoj reklamySpolečnost zabývající se reklamou a markrtingem v oblasti kultury, gastronomie, sportu, zdravotnictví a služeb vyhlašuje výběrové řízení v rámci rozšíření pobočky v Ústeckém kraji, na pozici partneTeplice15 000 - 30 000 Kč
VEDOUCÍ SMĚNY KUCHYNĚvyučení v oboru, praxe v teplé kuchyni min.3 roky, znalost studené, minutkové kuchyně, předpoklady pro týmovou spolupráci, zkušenosti s vedením menšího kolektivu kuchařů, občanská bezúhonnost, orgaKarlovy Varyod 18000 Kč
Vedoucí provozuVedoucí provozu - vzdělání středoškolské v oboru hotelnictví a turismu, praxe v oboru gastronomie nejméně 2 roky. Pracoviště Lipno nad Vltavou. Podmínkou je řidičský průkaz sk. B - aktivně, práce s Český Krumlov25 000 - 30 000 Kč
VEDOUCÍ PROVOZUPopis práce: •koordinovat tým 10 lidí •nákup / příjem / výdej zboží •dohlížet na hladký běh provozu •dohlížet na dodržování hygienických předpisů •reprezentovat firmu při styku s klienty •spolupráce sLiberecod 15 000 Kč
Pomocná síla v kuchyniHotel hledá pomocnou sílu do kuchyně s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu, poctivost, spolehlivost, fÚstí nad Labemod 75 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-Kuchař/kaHotel hledá kuchaře/ku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu min. 2 roky, poctivost, spolehlivost, flexÚstí nad Labemod 75 Kč
Číšník/servírkaRenomovaný hotel hledá číšníka/sevírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu nezbytná, základní znalÚstí nad Labem15000 - 19000 Kč
Číšník/servírkaRenomovaný hotel hledá číšníka/sevírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu nezbytná, základní znalPardubice15000 - 19000 Kč
Číšník/servírkaRenomovaný hotel hledá číšníka/sevírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu nezbytná, základní znalKarlovy Vary15000 - 19000 Kč
Obchodník/ce junior/kaObchodník-ce junior-ka Popis: Společnost zabývající se reklamou a marketingem v oblasti kultury, sportu, gastronomie a služeb, vypisuje z důvodu rozšíření pobočky v Ostravě, výběrové řízení na poOstrava-město15 000 - 30 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/-KAKUCHAŘ/-KA - Požadovaná vzdělání, praxe: vyučen v oboru, ochota pracovat a učit se novým věcem, zkušenost s moderní gastronomií, 3 roky praxe v oboru. Požadujeme: profesionální přístup, komunikativnosHradec Královéod 20 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/-KAKUCHAŘ/-KA - Požadavky: profesionální přístup, komunikativnost, ochota, schopnost pracovat v týmu, směnný provoz, orientaci na spokojeného zákazníka Náplň práce: výroba, výdej a distribuce teplých a sHradec Králové14 000 - 24 000 Kč
ŠÉFKUCHAŘ/KAŠÉFKUCHAŘ/KA, vyučen v oboru, odborné gastronomické kompetence, PD pružná, mzda 15.000 - 25.000 Kč Jičín15 000 - 25 000 Kč
Kuchař teplé kuchyněPOŽADUJEME: vzdělání v oboru min. 3 r. praxe v oboru znalost moderní gastronomie kreativitu samostatnost spolehlivost schopnost týmové práce. NABÍZÍME: pracovní poměr na dobu určitou - 1/2 rokuOstrava-městood 14 000 Kč
Kuchař studené kuchyněPOŽADUJEME: vzdělání v oboru min. 3 r. praxe v oboru znalost moderní gastronomie kreativitu samostatnost spolehlivost schopnost týmové práce. NABÍZÍME: pracovní poměr na dobu určitou - 1/2 rokuOstrava-městood 13 000 Kč
Barman/Biletář - jazzového klubunejstarší česká umělecká agentura vypisuje výběrové řízení na pozici: Barman/Biletář v jazzovém klubu Požadavky: poctivost, SŠ nebo vyučení s maturitou v oboru gastronomie výhodou, AJ na komunikaPraha10 000 - 15 000 Kč
Barman/ka, číšník/servírkaPožadujeme : ochotu, chuť pracovat, základní znalosti gastronomie, loajálnost, zdrav.průkaz Nabízíme : velmi dobré finanční ohodnocení, firemní benefity, personální strava, ubytování Chrudimod 12 000 Kč
Obsluha v rychlém občerstvenínutná praxe v oboru gastronomie, prac. doba po dohodě, po zapracování navýšení mzdy Plzeň-městood 80 Kč/h
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/KAKUCHAŘ/KA Vaříme hotová jídla, české speciality, jídla na objednávku Střídání týden práce/týden volno Požadujeme: vyučení v oboru, samostatnost Nabízíme: zajímavé platové podmínky, moderní gastronomieÚstí nad Orlicí17 000 - 20 000 Kč
ČÍŠNÍK/SERVÍRKAObsluha hostů při snídani. Poloviční úvazek - pracovní doba od 6.00 h. do 10.30 h. Požadavky: znalost Aj (alespoň v oblasti gastronomie) Pracoviště: pracoviště Hotel Pytloun Liberec nebo Pytloun DesigLiberecod 60 Kč
Servírka/číšník/barman/kaPožadujeme : ochotu, chuť pracovat,základní znalosti gastronomie, loajálnost, zdrv. průkaz Nabízíme : velmi dobré finanční ohodnocení, firemní benefity, personální strava, ubytování Chrudimod 12 000 Kč
Kuchař/ka (kromě šéfkuchařů)Na HPP přijmeme zodpovědného/zodpovědnou kuchaře/ku do restaurace s vyhlídkou na Brno a dynamicky se rozvíjejícím provozem. Připravujeme pokrmy středomořské kuchyně, českou klasiku a polední menu. Brno-město15 000 - 20 000 Kč
Kuchař (kromě šéfkuchařů)Na HPP přijmeme zodpovědného kuchaře do restaurace s vyhlídkou na Brno a dynamicky se rozvíjejícím provozem. Připravujeme pokrmy středomořské kuchyně,českou klasiku a polední menu. Podmínky: min. pBrno-město15 000 - 20 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-kuchařPožadujeme :Znalost přípravy tradičních českých pokrmů i moderní gastronomie. Nabízíme: Práci šikovnému kuchaři s praxí v oboru. Svitavy13 000 - 16 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-Vzdělání v oboru, praxe nutná - hotová jídla, minutky, moderní gastronomie, studená kuchyně, spolehlivost, zodpovědnost Brno-venkovod 91 Kč
Číšník, servírkaČíšník, servírka - vzdělání vyučení v oboru možno i absolvent, vyučení v jakémkoliv oboru praxe podmínkou. Podmínkou je základní znalost NJ a AJ - komunikativně hlavně v gastronomii. Pracoviště Caffe Český Krumlov15 000 - 20 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/KA, vyuč. v oboru, nebo SŠ vzdělání gastronomie, hotelová škola, praxe min. 2 roky, možnost pracovat také na dohodu o pracovní činnosti nebo na dohodu o provedení práce, prac. doba od 10.00 Semilyod 12 500 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-kuchař(ka)vyučení v oboru podmínkou, orientace v současných trendech gastronomie, pracovitost, spolehlivost, dochvilnost, chuť učit se novým věcem, schopnost samostatné práce, doba určitá 1 rok s možností prodlKroměříž10 000 - 16 000 Kč
Kuchař - support manager pro zahraničíKuchař - Support manager pro zahraničí hledáme kuchaře/ku pro podporování prodeje gastronomických zařízení. Náplň práce: prezentace Retigo výrobků u firemních distributorů a zákazníků, péče o zákaVsetín18 800 - 30 000 Kč
Vývojový konstruktér strojníspolečnost zabývající se výrobou gastronomických zařízení hledá spolupracovníky na pozice Vývojový konstruktér strojní Popis práce: vývoj velkokapacitních zařízení pro gastronomii návrhy a konstVsetínod 25 200 Kč
Regionální obchodní manažer - oblast MoravaPracovní náplň: aktivní vyhledávání nových obchodní příležitosti na trhu pro gastronomická zařízení v moravskoslezkém a zlínském kraji. Prezentace produktů Retigo. Pravidelný kontakt se zákazníky nVsetín18 800 - 30 000 Kč
Číšník/servírka MnichovPro našeho významného klienta hledáme vhodné kandidáty na pozici ČÍŠNÍK/SERVÍRKA do nejznámější německé pivnice v MNICHOVĚ. Vaší náplní práce bude: obsluha zákazníků, roznos nápojů a jídel, usazováHodonínod 32 500 Kč
Pomocný kuchař-kaDo Sunset restaurant v centru Brna přijmeme na HPP zodpovědného pomocného kuchaře. Podmínky:min 1 rok praxe na obdobné pozici, zkušenosti s přípravou příloh, salátů a výdejem poledních menu. NabízíBrno-město12 000 - 15 000 Kč
Pomocný kuchařDo Sunset restaurant v centru Brna přijmeme na HPP zodpovědného pomocného kuchaře. Podmínky:min 1 rok praxe na obdobné pozici, zkušenosti s přípravou příloh, salátů a výdejem poledních menu. NabízíBrno-město12 000 - 15 000 Kč
Šéfkuchaři v hotelových restauracích-praxe: 5 let, zájem o gastronomii mzda: bude upřesněná dle praxe a zkušeností u osobního pohovoru (Pouze dotazy možno zodpovědět na tel. čísle ) , žádosti s životopisem je nutné zasílat na e-mail Karvináod 15 000 Kč
Obchodní referent pro MoravuPracovní náplň: aktivní vyhledávání nových obchodní příležitosti na trhu pro gastronomická zařízení v regionu severní Moravy. prezentace produktů Retigo. Pravidelný kontakt se zákazníky na daném tVsetín18 800 - 30 000 Kč
Číšníci a servírky-praxe v gastronomii, strava zdarma, PP na dobu určitou Plzeň-město14 000 - 17 000 Kč
Číšníci a servírky-ČíšníkDo Sunset restaurant s krásným výhledem na Brno a terasou přijmeme na HPP zodpovědného číšníka. Předpoklady: min 2 roky praxe, dobré komunikační schopnosti, ochotu rozvíjet gastronomii v dynamickémBrno-město12 000 - 15 000 Kč
REPREZENTANT/KA SPOLEČNOSTINázev pozice: REPREZENTANT/KA SPOLEČNOSTI Popis: společnost zabývající se reklamou v oblasti gastronomie, kultury, sportu a služeb přjme pro pracoviště v Ostravě tři kolegy/kolegyně na pozici REPOstrava-město13 000 - 26 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/KA, zák. nebo vyuč v oboru kuchař nebo SŠ gastronomie, hotelová škola, praxe min. 2 roky, prac. doba od 10,00 do 22,00 hod. vč. víkendů, možnost ubytování, stravování Mladá Boleslavod 12 500 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/-KAKUCHAŘ/-KA - Požadavky: profesionální přístup, komunikativnost, ochota, schopnost pracovat v týmu, směnný provoz, orientaci na spokojeného zákazníka Náplň práce: výroba, výdej a distribuce teplých a sHradec Králové14 000 - 20 000 Kč
Číšník/servírkajedná se o obsluhu v nekuřácké restauraci s konáním školení,oslav,svateb,pracovních meetingů atd.Možnost zaučení,důležitá je chuť pracovat a učit se novým věcem.Požaduje se základní znalost anglickéhNový Jičínod 14000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-Zájem o moderní gastronomii Brno-město15 000 - 18 000 Kč
Číšníci a servírkyDo mladého týmu zavedené restaurace v centru Brna hledáme servírku či číšníka. Požadavky na pozici jsou spolehlivost, komunikativnost s příjemným vystupováním, praxe v gastronomii, zodpovědnost, čaBrno-městood 15 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘI Zaměstnavatel požaduje: vyučení nebo praxi v hotelu či v jiném gastronomickém zařízení, zahraniční zkušenosti vítány , zodpovědnost, schopnost týmové spolupráce , kladný přístup k práci. NáplňVsetín8 000 - 10 000 Kč
Servírka v restauraciPro práci v Ostravě-Děhylově hledáme vhodné kandidáty na obsazení pozice SERVÍRKA Očekáváme: středoškolské vzdělání nejlépe v oboru číšník/servírka, gastronomie, hotelnictví ŘP sk. B - aktivníFrýdek-Místek65-70 Kč/h
Pomocná síla do kuchyněgrilování - výdej jídel - pomocné práce pož. znal. práce v gastronomii, prac.doba v době od 9,00 do 20,00 hodin - bude nově otevřeno Tábor6 000 - 12 000 Kč
Vedoucí hotelu - KVADRO, spol. s r.o.B 11 Požadujeme Pro známé *** rekreační středisko na Jablunkovsku s kapacitou 130 ubytovaných, hledáme řídícího pracovníka s následujícími požadavky: SŠ/VŠ hotelové nebo ekonomické zaměření ZkušenostiPísek20 000 - 30 000 Kč
Provozní hotelupraxe s vedením zaměstnanců v gastronomickém provozu, středoškolské vzdělání, organizační schopnosti, logické myšlení, samostatnost, znalost práce na PC, restaurační a hotelový program " Agnis" výhodoFrýdek-Místekod 15 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-Pracoviště Restaurace ROZVOJ, vyučení v oboru, praxe po vyučení nutná, kuchařská specializace vítána. Znalost přípravy hotových jídel, minutková kuchyně, studená kuchyně, moderní gastronomie. Znalost Mladá Boleslavod 13 000 Kč
Číšníci a servírky-zdravotní průkaz, čistý TR, komunik.znal. AJ, min. vyučení v oboru gastronomie nebo praxe v obsluze, zákl. mzda se navyšuje o pohyblivou část mzdy podle dosažených tržeb, práce v mezinárodním hotelPlzeň-městood 14 000 Kč
Pekař/ka, prodavač/kaPracoviště: občerstvení Špizza před OD Kaufland, ul. Rovná, Boskovice. Popis práce: pečení pizzy, obsluha zákazníků. Praxe v oboru nebo absolvent/ka některého z gastronomických oborů (pekař/ka, cukrářBlansko13 000 - 15 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-KUCHAŘ/KAKUCHAŘ/KA Požadavky: vyučen v oboru nebo minimálně 2 roky praxe v oboru moderní nebo zážitkové gastronomie, časová flexibilita, samostatnost, vysoké pracovní nasazení, spolehlivost. Náplň práce: aZlín10 000 - 25 000 Kč
ČÍŠNÍK / SERVÍRKAobsluha hostů při snídani, poloviční úvazek, pracovní doba od 6.00 h. do 10.30 h., znalost Aj (alespoň v oblasti gastronomie), hlásit se předem telefonicky nebo e-mailem Liberecod 60 Kč
Provozní hotelupraxe v gastronomii podmínkou, vedení kolektivu, zajištění provozu restaurace a hotelu, organizační schopnosti, PC uživatelsky, NJ podmínkou, AJ výhodou, ŘP-B, zkušenosti s provozem hotelu vítány, infZnojmood 18 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-kuchař(ka)vyučení v oboru (i absolventi) nebo praxe v oboru nutná, zdrav. průkaz, samostatnost, praktické znalosti moderní gastronomie podmínkou, pracovitost, vysoké pracovní nasazení, znalost přípravy steakKroměřížod 11 000 Kč
Kuchař (kromě šéfkuchařů)Do Sunset restaurant přijmeme na HPP zodpovědného kuchaře. Podmínkou je min. praxe 1 rok, znalost přípravy poledních menu, minutek a ochotu se rozvíjet v moderní gastronomii.Brno-město15 000 - 19 000 Kč
Číšník/servírka hledáme Číšník/Servírka. Schopného číšníka/servírku s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe z gastronomického provozu nezbytná, Ústí nad Labem12 000 - 17 000 Kč
Číšník/servírka hledáme brigádníka na pracovní pozici Číšník/Servírka - DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe z gastronomického provozu nezbytná, dobrá znalost AJ nebo NJ, poctivost, spolÚstí nad Labemod 75 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-Kuchař/kahledáme Kuchař / Kuchařka s praxí v gastronomickém provozu, nejlépe na podobné pracovní úrovni. Požadujeme: min. SOU vzdělání, praxe v gastronomickém provozu min. 5 let, poctivost, spolehlivost, fÚstí nad Labem13 000 - 17 000 Kč
Pracovníci ve službách a prodeji-manažer/kaMANAŽER/KA - ÚSO nebo VŚ vzdělání, praxe v oboru (práce v zahraničí je velkým přínosem). Profesionální přístup k práci, kreativita, intuice, orientace v oblasti gastronomie, zbožíznalství, organizaHradec Králové20 000 - 25 000 Kč
šéfkuchař/kaŠÉFKUCHAŘ/KA - praxe v oboru (práce v zahraničí je velkým přínosem). Profesionální přístup k práci, kreativita, intuice, orientace v oblasti gastronomie, zbožíznalství, organizační schopnosti, velkHradec Králové25 000 - 30 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-kuchař/kaKUCHAŘ/KA - praxe v oboru (práce v zahraničí je velkým přínosem). Profesionální přístup k práci, kreativita, intuice, orientace v oblasti gastronomie, zbožíznalství, organizační schopnosti, velké pHradec Králové20 000 - 25 000 Kč
Kuchaři (kromě šéfkuchařů)-kuchař(ka)vyučení v oboru podmínkou, orientace v současných trendech gastronomie, pracovitost, spolehlivost, dochvilnost, chuť učit se novým věcem, schopnost samostatné práce, doba určitá 1 rok s možností prodlKroměříž10 000 - 16 000 Kč
Obsluha do gastro provozovnypracoviště: nově oteřená gastro provozovna " Grill Bar Puerto" v centru J. Hradce požadujeme: zkušenosti na obdobné pozici v oblasti gastronomie, dobré komunikační schopnosti, spolehlivost, loajalJindřichův Hradecod 14 000 Kč